0

قهوه ترک یک روش قدیمی دم آوری قهوه است که همچنان رقیبی سرسخت برای روش های تازه و متنوع و مدرن به حساب می آید و این طور که پیداست قرار نیست عقب نشینی کند. نگاهی می کنیم به رازهای موفقیت این نوشیدنی تاریخی و دوست داشتنی


همه چیز درباره قهوه ترک + نکات و طرز تهیه، یکی از قهوه های پرطرفدار در جهان، قهوه ترک است که به دلیل اینکه به ذائقه ما ایرانی ها نزدیک می باشد طرفداران زیادی دارد. قهوه ترک فواید زیادی دارد و حاوی ترکیبات مفیدی است اما همانطور که می دانید قهوه ترک روشی از سرو قهوه است و به معنای قهوه کاشته شده در ترکیه نیست. دانه‌های قهوه را بو داده (رُست) می کنند و بعد از آن کاملاً پودر شده و در ظرفی به نام جزوه دم و غالبا در فنجان های کوچک قهوه خوری سرو می‌کنند.
 قهوه از زمان امپراتوری عثمانی، نقش مهمی در فرهنگ، آداب و رسوم و سبک زندگی مردم ترکیه داشته و همچنان بخش جدایی ناپذیر از فرهنگ ترکیه شده است. این روش آماده سازی قهوه در خاورمیانه، شمال آفریقا، قفقاز و بالکان رواج بیشتری دارد. در ادامه با مطالب بیشتری در مورد قهوه ترک همراه ما باشید، همچنین برای خرید قهوه می توانید از منوی دسته بندی محصولات به صفحه قهوه در وبسایت بسیط کالا مراجعه کرده و محصول مورد نظر خود را سفارش دهید.

 

همه چیز درباره قهوه ترک + نکات و طرز تهیه

 

قهوه ترک چیست؟

قهوه ترک درواقع یک روش دم آوری قهوه است که ربط چندانی به نوع دانه های قهوه ندارد. یعنی با همان دانه هایی که اسپرسو یا سایر انواع قهوه درست می شود، می توان قهوه ترک درست کرد و برعکس! گرچه ترجیحاتی در استفاده از دانه های مختلف وجود دارد که به آن ها اشاره  خواهیم کرد. قهوه ترک بر خلاف بیشتر انواع قهوه که ما می شناسیم، با ریختن پودر قهوه آسیاب شده در آب داغ درست می شود. از این نظر شباهت هایی با قهوه عربی دارد و این دو از معدود قهوه های شناخته شده هستند که تفاله شان نیز در فنجان ریخته و سرو می شود گرچه کیفیت و نیز شهرت این دو قابل مقایسه نیست. قهوه ترک نسبتا چرب است و روی سطح آن کف یا فومی تشکیل می شود که میزان و قوام آن از نشانه های تشخیص یک قهوه ترک خوب است. عطر و طعم این قهوه زیاد بوده و مزه آن معمولا همراه با تلخی و ترشی است.

خرید قهوه ترک از وبسایت بسیط کالا (شعبه آنلاین بسیط)

 

قهوه ترک چیست؟

 

تاریخچه قهوه ترک

دانه قهوه اولین بار در اتیوپی و یمن امروزی شناخته شد و همان جا بود که افراد راه های درست کردن نوشیدنی قهوه را کشف کردند. در سال 1536 میلادی، یمن به اشغال امپراتوری عثمانی درآمد. والی یمن به نام اوزدمیر پاشا Özdemir Paş در همان اوایل ورودش با قهوه آشنا شد و با شگفتی آن را به دربار سلطان که در آن زمان سلیم یکم بود معرفی کرد. قهوه به سرعت مورد توجه شخص سلطان و درباریان قرار گرفت و به این ترتیب قهوه وارد خاک ترکیه امروزی شد. علاقه سلطان به قهوه در حدی پیش رفت که در مراتب داخلی دربار عثمانی، منصبی به نام  kahvecibaşı یا سر قهوه چی به وجود آمد. این مقام مسئول تشکیلاتی بود که قهوه پادشاه را آماده می کردند و در دوره هایی تعداد کارکنان تشکیلات تا 40 نفر می رسید. احتمالا نوشیدنی ای که امروزه به نام قهوه ترک می شناسیم توسط همین قهوه چی های دربار ابداع و تکمیل شده است. در خارج از دربار نیز قهوه با همان سرعت پیش رفت. اولین قهوه خانه استانبول خیلی زود در 1554 تاسیس شد و تاجران و مسافران فراوان این شهر، آوازه قهوه و روش دم کردن قهوه ترک را تا دورترین نقاط جهان رساندند. در ادامه مقاله همه چیز درباره قهوه ترک + نکات و طرز تهیه در مورد جایگاه این نوع قهوه در کشور ترکیه خواهیم گفت با ما همراه باشید.

 

تاریخچه قهوه ترک

 

قهوه ترک از چه دانه هایی بدست می آید؟

همان طور که گفتیم در زمان به وجود آمدن قهوه ترک، تولید کننده عمده جهان، کشور یمن امروزی بود. دانه های قهوه از یمن به ترکیه می آمدند و پس از رُست و آسیاب شدن به کشورهای مختلفی صادر می شدند. دو نوع کلی دانه قهوه به نام ها عربیکا و روبوستا وجود دارند که هریک با ویژگی های خاص خود شناخته می شود. قهوه یمن از نوع عربیکا بود که اسیدیته بالا و عطر و طعم زیادی دارند و کافئین آن ها عموما نسبت به گونه دیگر یعنی روبوستا کمتر است. دانه های روبوستا عطر ملایم و کافئین بالاتر دارند و اسیدیته آنها کمتر است درنتیجه مزه ترشی کمتر و تلخی در آن ها بیشتر است. در طی سالیان، تولید قهوه یمن کمتر شد و نیاز امپراتوری عثمانی بیشتر و بیشتر. پس از شروع به کشت قهوه در آمریکای جنوبی، قهوه برزیل در دسترس قرار گرفت که کیفیت آن بسیار به ذائقه ساکنان امپراتوری عثمانی نزدیک بود و در حوالی 1700 میلادی واردات قهوه از برزیل رو به افزایش رفت. امروزه نیز قهوه هایی که درصد عربیکای بیشتری دارند در ترکیه طرفداران زیادی دارند و از آن میان عربیکای برزیل همچنان جایگاه ویژه ای را به خود اختصاص داده است گرچه در حال حاضر تنوع زیادی وجود دارد و دانه قهوه از اکثر کشورهای تولید کننده، خریداری و وارد می شود.

 

قهوه ترک از چه دانه هایی بدست می آید؟

 

درجه رُست مناسب برای قهوه ترک چیست؟

به عملیات بو دادن یا تفت قهوه، رُست گفته می شود. دانه های سبز قهوه برای اینکه مناسب تهیه نوشیدنی آشنای ما بشوند می بایست حرارت داده شوند و به رنگ آشنای قهوه ای روشن یا تیره درآیند. عطر و بوی قهوه رُست شده با قهوه سبز متفاوت است و درجات مختلف رُست می تواند ویژگی های متفاوتی در نوشیدنی ایجاد کند. در گذشته قهوه ترک در خانه های مردم و قهوه خانه ها در ماهیتابه های ویژه ای رُست می شد. به تدریج ماشین آلات ساده ای برای این کار ابداع شد و امروزه دستگاه های پیشرفته ای وجود دارند که رُست قهوه را با دقت بالایی انجام می دهند و این کار معمولا در فروشگاه ها و کارخانجات انجام می گیرد. رُست قهوه های فروشگاه بسیط نیز همگی توسط خود فروشگاه و با نظارت رُسترهای حرفه ای بسیط انجام می شود.

 

 

همه چیز درباره رست قهوه

 

به طور معمول، انواع دانه ها برای ساختن انواع قهوه ها در درجات متفاوتی رُست می شوند که شامل سه دسته کلی ملایم، متوسط و دارک هستند. هرچقدر از رُست ملایم به سمت رُست دارک حرکت کنیم، رنگ دانه ها تیره تر، حالت اسیدی کمتر و چربی و تلخیی آن نیز بیشتر خواهد شد. درمورد قهوه ترک نیز مسئله به همین ترتیب است و بسته به سلایق و ذائقه های مختلف، انواع دانه ها در درجات مختلف رُست برای درست کردن آن استفاده می شوند گرچه رُست متوسط عمومیت بیشتری دارد.

برای درست کردن قهوه ترک، آسیاب دانه ها در چه حدی باید باشد؟

برای درست کردن هر نوع قهوه، می بایست دانه های رُست شده آسیاب شوند. میزان آسیاب یا درجه ای که دانه ها باید ریز شوند بسته به نوع دم آوری و وسیله مورد استفاده برای دم آوری دارد. اسپرسو ساز، موکاپات، فرنچ پرس و... هرکدام درجه آسیاب ویژه خود را دارند. از آنجایی که قهوه ترک خودش یک روش دم آوری محسوب می شود، درجه ویژه خود را دارد که درواقع ریز ترین درجه ممکن برای دانه قهوه است. میزان ریز شدن ذرات باید درحد آرد باشد و درست انجام شدن این فرآیند تاثیر زیادی بر کیفیت نوشیدنی خواهد داشت. قبل از رواج آسیاب های مدرن، دانه های قهوه در خانه ها بوسیله هاون های ویژه این کار کوبیده می شدند و یا برای تولید انبوه بوسیله انواع آسیاب ها تبدیل به پودر می گشتند. آسیاب های دستی خانگی در مرحله بعد به وجود آمدند و عمومیت زیادی هم یافتند. امروزه بیشتر قهوه مورد استفاده، در فروشگاه ها و کارخانجات با استفاده از آسیاب های صنعتی تولید می شود. آسیاب های خانگی مدرن نیز بصورت محدودتر تولید و استفاده می شوند.

 

برای درست کردن قهوه ترک، آسیاب دانه ها در چه حدی باید باشد؟

 

قهوه ترک متفاوت بسیط چیست؟

خرید دانه های سبز مناسب و رُست و آسیاب آنها همگی توسط خود بسیط انجام می شود. با تکیه بر تجربه طولانی در زمینه انتخاب انواع بسیار متنوع دانه سبز، درجات رُست متفاوت و ترکیب انواع مختلف دانه ها، سعی کردیم به ذائقه ایرانی در تهیه قهوه دقت کنیم. معمولا مواد خوراکی ای که در فرهنگ های دیگر وارد می شوند تغییرات کوچکی بر طبق فرهنگ غذایی مقصد پیدا می کنند. با تطبیق ویژگی های لازم و پایه ای قهوه ترک با سلیقه مشتریان گرامی و تجربه های طولانی مدت، موفق شدیم انواع مختلف و متفاوتی از قهوه ترک را تولید و پیشنهاد کنیم. تجربه ما نشان می دهد که ذائقه ما تمایل کمتری به طعم ترشی در قهوه ترک یا حالت اسیدی آن دارد و ته مزه تلخی را بیشتر می پسندد. در مورد قهوه ترک چون تفاله آن نیز داخل فنجان سرو میشود، طعم ترشی بسیار نمایان تر است و بر همین اساس درصد دانه های روبوستا (از گونه های مختلف) در قهوه را بالاتر بردیم. سه نوع اصلی قهوه پیشنهادی ما این ها هستند:

قهوه ترک پائولو: این قهوه از دانه هایی با رُست دارک تهیه می شود. رنگ آن تیره است و برای علاقمندان قهوه دارک مناسب است. تلخی آن بسیار زیاد است و مزه ویژه قهوه دارک به خوبی در آن احساس می شود و البته قهوه های دارک بر خلاف تصور بسیاری، کافئین کمی دارند.

 

قهوه ترک پائولو

قهوه ترک ژانیرو: رُست دانه ها متوسط یا مدیوم است. کافئین آن نیز متوسط بوده و عطر و طعم مطبوعی دارد. در واقع طعم مورد انتظار از قهوه در این حالت بسیار مشخص است و به خوبی حس می شود. فوم آن زیاد بوده و یک قهوه ایده آل برای بیشتر سلایق و ذائقه های مختلف به شمار می رود. این قهوه از پرطرفدارترین محصولات ماست.

 

 

قهوه ترک ژانیرو بسیط

قهوه ترک ریو: رُست آن ملایم و کافئین اش زیاد است. همچنین اسیدیته بالایی دارد. فوم آن نیز متعادل بوده و قهوه ای ملایم محسوب می شود.

 

 

قهوه ترک ریو بسیط

قهوه ترک یونانی: از محصولات ویژه بسیط برای سلیقه های خاص است. رُست این نوع قهوه مدیوم است، کافئین آن متوسط بوده و ویژگی آن عطر و طعم خاص آن است. اگر علاقمند به طعم های چندلایه و خاص هستید این قهوه می تواند پیشنهاد خوبی برای شما باشد.

 

 

قهوه ترک یونانی

 

در نهایت انتخاب قهوه با توجه به ذائقه هر فرد شاید خیلی هم راحت نباشد. برای گرفت مشورت در این مورد می توانید با کارشناسان بسیط کالا تماس بگیرید و از راهنمایی کامل ما استفاده کنید. همکاران ما سلیقه شما را جویا شده و ترکیبات مناسب را معرفی خواهند کرد.

ابزار دم آوری مناسب قهوه ترک چیست؟

قهوه جوش جذوه شاید مشهورترین و قدیمی ترین قهوه جوشی باشد که همچنان به طور گسترده تولید می شود و مورد استفاده است. جنس بدنه جذوه فلزی است با دسته ای عموما چوبی (و یا از همان فلز) که پهنای قاعده بدنه آن بیشتر از دهانه است. این وسیله به شکل سنتی از مس ساخته می شده ولی جذوه هایی از جنس فلزاتی دیگر چون برنج، روی، آلومینیم و حتی نقره و طلا نیز وجود دارند. جذوه در اندازه های مختلف ساخته می شود و توصیه می شود که برای هر مقدار قهوه از جذوه ای در همان سایز استفاده شود.

 

 

ابزار دم آوری مناسب قهوه ترک چیست؟

آب مناسب دم کردن قهوه

مهم ترین نکته درمورد آب مورد نیاز، دمای آن است. دمای آب به هیج وجه نباید بالا باشد. آب با دمای بالا در مدت کوتاهی به نقطه جوش خواهد رسید و فرآیند دم کشیدن ناقص خواهد ماند. دمای معمول اتاق یا شیر آب برای این کار مناسب است. اگر دمای شیر آب بالا بود باید صبر کنید تا حالت ولرم نداشته باشد. در خود ترکیه معمولا کیفیت آب لوله کشی پایین است و برای دم کردن قهوه توصیه نمی شود. در هر صورت هرچه آب بهتر باشد، نوشیدنی بهتری خواهید داشت. استفاده از آب های معدنی با کیفیت توصیه می شود.

شکر و قهوه ترک

اگر به هر دلیلی علاقه به اضافه کردن شکر نداشته باشید، هیچ مشکلی نیست و قهوه ترک بدون شکر کاملا معمول و مرسوم است. در ترکیه سه حالت برای سرو قهوه وجود دارد. چه در خانه ای مهمان باشید چه در کافه یا رستورانی قهوه سفارش دهید، معمولا از شما می پرسند که چه میزان شکر را ترجیح می دهید. سه نوع قهوه ترک sade یا بدون شکر، Az Şekerl یا کم شکر، Orta Şekerli یا با شکر متوسط و Şekerli یا شیرین وجود دارد  که به سه نوع آخر به ترتیب یک قاشق چای خوری سر خالی (یا یک حبه قند)، یک قاشق چای خوری سرپر شکر (یا یک و نیم حبه قند) و دو قاشق چای خوری سرخالی (یا دو حبه قند) اضافه می شود.

توصیه ما این است که اگر با شکر مشکلی ندارید، قهوه کم شکر را امتحان کنید یعنی به ازای هر فنجان، یک قاشق سرخالی یا معادل سه چهارم یک قاشق معمولی شکر اضافه کنید. تاثیر شکر بیشتر از اضافه کردن طعم شیرین خواهد بود. شکر هم به قوام و بافت مناسب قهوه کمک می کند و باعث می شود غلظت خوبی پیدا کند و هم در به وجود آمدن کف یا فوم مطلوب تاثیرگذار است.

یک پیشنهاد تازه برای قهوه ترک

 

فومیت (مکمل قهوه) بسیط

پیشنهاد تازه ما البته محصولی است که مشتریان قدیمی ما به خوبی با آن آشنا هستند. فومیت بسیط یک مکمل خاص برای قهوه است. این پودر سفید رنگ درواقع شیر غیر لبنی بر پایه روغن نارگیل است که عوارض ناشی از چربی های مضر را ندارد و چاق کننده هم نیست. خاصیت فومیت این است که تلخی قهوه را می گیرد. با استفاده از این مکمل، تلخی را بسیار کمتر احساس خواهید کرد و علاوه بر آن قهوه شما قوام بسیار بهتری نیز خواهد داشت و اگر از طرفدران کف زیاد بر روی قهوه هستید، فومیت این کار را به خوبی انجام می دهد. با استفاده از فومیت، دیگر نیازی به افزودن شکر نخواهد بود.

 

روش دم کردن قهوه ترک

 

 

 

دم کردن قهوه ترک مراحل ساده ای دارد و با کمی دقت می توان آن را فرا گرفت. با این وجود، روش های متفاوتی در مراحل مختلف آن استفاده می شوند که بسته به ترجیح و سلیقه و ذائقه هستند و نیز ظرایف کوچکی در هر مرحله هست که با رعایت شان می توانید نتایج بسیار بهتری بگیرید.

• پس از تهیه مواد اولیه با توجه به نکاتی که گفته شد، به تعداد فنجان هایی که قهوه درست خواهید کرد آب داخل جذوه بریزید. بهتر است این کار را با همان فنجانی که قهوه را سرو خواهید کرد انجام دهید تا دقت کافی را داشته باشد.

 

قهوه ترک طرز تهیه

 

• به ازای هر فنجان قهوه که می خواهید درست کنید، دو قاشق چای خوری پودر قهوه در جذوه بریزید. میزان پودر البته میتواند نسبت به سلیقه های مختلف تفاوت های کمی داشته باشد. در صورت علاقه می توانید با مقادیر مختلف دست به آزمایش بزنید ولی دو قاشق مقدار متوسطی است که عمومیت بیشتری دارد.

 

روش دم کردن قهوه ترک

 

• آب و قهوه را با کاملا هم بزنید تا ذرات قهوه حالت بهم چسبیدگی و گلوله شدن نداشته باشند.

• اگر به شکر علاقمند هستید در همین مرحله باید آن را اضافه کنید. اضافه کردن شکر بعد از دم کشیدن قهوه نتیجه خوبی نخواهد داشت. به جای شکر می توانید از فومیت استفاده کنید. به ازای هر فنجان، سه قاشق سرخالی فومیت نیاز خواهد بود.

• جذوه را روی شعله ملایم قرار دهید تا به آرامی دم بکشید. تنظیم حرارت یکی از نکات و مهارت های اساسی دم آوری قهوه جوش است. اگر سرعت دم کشیدن زیاد یا کم باشد، طعم های نامطبوع به قهوه اضافه می شود و برخی از عطرها و طعم ها نیز از بین می روند یا اصلا ظاهر نمی شوند.

• وقتی اولین حباب های ریز پیدا شدند و قل های ریز ابتدایی را دیدید، آماده برداشتن جذوه باشید. چد ثانیه زودتر یا دیرتر می تواند همه چیز را خراب کند. زمان درست برداشتن جذوه از روی حرارت، وقتی است که کف قهوه بالا آمده ولی جوشیدن آن هنوز آغاز نشده. اگر قهوه بجوشد طعم نامطلوبی پیدا خواهد کرد.

 

طرز تهیه قهوه ترک

 

• کف تولید شده را با قاشق برداشته و در فنجان ها تقسیم کنید. دوباره جذوه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا دوباره به مرحله کف کردن برسد.

• با مشاهده کف، جذوه را از روی آتش بردارید. چند ثانیه استراحت بدهید و به دقت قهوه و کف را درون فنجان ها ریخته و از قهوه خود لذت ببرید.

 

روش دم کردن قهوه ترک

روش های دیگر درست کردن قهوه ترک

برخی از باریستاها، آشپزها و قهوه چی ها بنا به سلیقه خود تغییرات کوچکی در فرآیند دم آوری می دهند که باعث می شود محصولی با اندک تفات هایی تولید شود. اگر به ماجراجویی و کنجکاوی در دنیای طعم ها و مزه ها علاقمند هستید می توانید این ها را هم امتحان کنید.

برخی افراد بعد از اولین کف جذوه را از روی آتش برداشته، هم می زنند و بدون برداشتن کف، دوباره روی آتش قرار می دهند. با این کار قوام نوشیدنی کمی تغییر خواهد اما اگر علاقمند به فوم زیاد باشید، در این روش آن را به دست نمی آورید. برخی نیز معتقدند دومین فوم را نیز باید جمع کرد و دوباره جذوه را حرارت داد و در سومین کف کردن نوشیدنی را سرو کرد. با این کار روند دم آوری ادامه می یابد و قهوه سنگین تر خواهد شد و احتمال دارد ته مزه هایی از تلخی و سوختگی نیز در آن دیده شود. همچنین برخی معتقد هستند که موقع ریختن پودر قهوه در آب نباید آن را هم زد به ویژه اگر بدون شکر باشد. این گروه عقیده دارند با پخش شدن تدریجی پودر در آب، نتیجه بهتری به دست می آید.

سرو کردن قهوه ترک

قهوه ترک

قهوه ترک در فنجان های کوچک قهوه سرو می شود. فنجان ها جنس های متفاوتی دارند و شکل آن ها متنوع است. آن طور که از عکس ها و نقاشی ها بر می آید ظاهرا در زمان عثمانی فنجان های بدون دسته رواج بیشتری داشته اند. قهوه ترک معمولا دو همراه همیشگی دارد

آب 

فنجان یا لیوان آب نسبتا کوچکی همواره به همراه قهوه ترک سرو می شود. برخی علاقه دارند پیش از نوشیدن قهوه جرعه ای آب بنوشند تا طعم های موجود در دهان شسته شود و به این ترتیب طعم فوق العاده قهوه بهتر درک شود. برای برخی نیز آب بعد از نوشیدن قهوه اهمیت می یابد چرا که تفاله های موجود در دهان را می شورد و نیز برای سلامت و بهداشت دندان مفید است.

شیرینی

سرو قهوه ترک

شیرینی همراه قهوه معمولا لوکوم lokum است. این شیرینی نوعی راحت الحلقوم بسیار معروف است و مخصوصا در مورد قهوه بدون شکر، برای گرفتن تلخی قهوه و مطبوع تر شدن مزه آن مصرف می شود. شیرینی های متنوع دیگر و میوه های خشک نیز از دیگر گزینه هایی هستند که می توانند قهوه را همراهی کنند. همچنین می‌توان همراه قهوه ترک شکلات خورد، انواع مختلفی از شکلات‌های تلخ و شیرین در مجموعه بسیط کالا موجود می‌باشد که می‌توانید با مراجعه به صفحه خرید شکلات ثبت سفارش کنید.

قهوه ترک در فرهنگ ترکیه

قهوه ترک چیست

همان طور که دیدیم قهوه هرگز در ترکیه کشت نشده و توسط ترک ها نیز کشف نشده است. حتی ابزار دم کردن نیز آن نیز نامی عربی دارد ولی محصولی به نام قهوه ترک در تمام جهان با نام ترکیه شناخته می شود و حتی بسیاری در کشورهای دیگر ترجیح می دهند قهوه های تولیدی دیگر کشورها که در ترکیه رُست و آسیاب شده را برای دم کردن قهوه ترک تهیه کنند. نفوذ فرهنگی این نوشیدنی اما در خود ترکیه بسیار عمیق است و معنای فرهنگی هویتی آن بر نقش تغذیه ای آن بسیار ترجیح دارد.

در سال 2013، فرهنگ و سنت های درست کردن و نوشیدن قهوه به عنوان میراث فرهنگی ترکیه در سازمان یونسکو ثبت شده است. این سنت ها که در هنرهایی همچون شعر و مینیاتور حضور زیادی در طول تاریخ داشته اند، در موقعیت های فراوانی همچون خواستگاری و ازدواج، مراسم ترحیم، اعیاد، انواع جمع ها و معاشرت های گوناگون بخشی ضروری و جدا نشدنی هستند و همچنین نمادی از مهمان نوازی به شمار می روند. در حال حاضر قهوه ترک از محصولاتی است که با صنعت تورسیم بستگی زیادی داشته و به عنوان یکی از نمادهای فرهنگی ترکیه به گردشگران ارائه می شود.

قهوه ترک نوشیدنی رفاقت ها

Bir fincan kahvenin kırk yıl hatırı vardır اگر با کسی یک فنجان قهوه بخوری، حرمت 40 سال رفاقت را دارد، منظور از حرمت این است که باید آداب یک رفاقت دیرین رعایت شود. یعنی یک فنجان قهوه خوردن با کسی مثل این است که نان و نمک اش را خورده ای! و البته که منظور از قهوه در این جا فقط قهوه ترک است و نه هیچ نوع دیگری از این نوشیدنی!!! می خواهیم کمی در مورد این نوشیدنی مشهور صحبت کنیم که ارزش اش در فرهنگ کشور ترکیه با این ضرب المثل به خوبی مشخص می شود. البته قهوه در همه جای جهان همراه دیرین انسان ها بوده و هست اما جایگاه فرهنگی قهوه در ترکیه شاید کمتر معادلی در جهان داشته باشد.

جهت خرید عمده قهوه در ارومیه همین حالا با ما تماس بگیرید

حرف آخر

انواع روش های دم آوری قهوه هریک با ویژگی های خاصی، نوشیدنی هایی دوست داشتنی برای موقعیت های مختلف در زندگی روزمره ما فراهم می کنند. قهوه ترک به خاطر قدمت آن با ذائقه ما بسیار آشنا بوده و برای مدتی طولانی از روش های اصلی دم آوری قهوه در ایران بوده است. فروشگاه بسیط کالا سعی کرده است قهوه هایی منطبق بر سلیقه غذایی و ذائقه ایرانیان تولید و عرضه کند که از بهترین دانه های سبز جهان ساخته می شوند و با به روز ترین ماشین آلات و به دست افراد متخصص رُست و آسیاب می شوند. در مقاله همه چیز درباره قهوه ترک + نکات و طرز تهیه با شما درمورد نکات مهم و قابل توجه در مورد قهوه ترک صحبت کردیم اگر شما هم علاقه مند به این نوع قهوه می باشید و همچین انواع قهوه جوش و فنجان و سایر لوازم مورد نیاز برای تهیه قهوه را می توانید از محصولات تخصصی و با کیفیت بسیط کالا (شعبه آنلاین بسیط) انتخاب کنید. برای راهنمایی و مشاوره با ما تماس بگیرید.

 


تاریخ: 12:00 - 1401/10/19 | دفعات بازدید: 1096

نظرات


برای ثبت نظر، لازم است ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید

loading بسیط کالا(شعبه آنلاین بسیط)